Répcelak

2017.02.16. 18:12

2540 forintba kerül majd egy négyzetméter

Répcelak - 13 közművesített telket alakítanak ki a Tatay Sándor utcában, ahol egy négyzetméter 2540 forintba fog kerülni.

Budai Dávid

A város legújabb utcájában, a Tatay Sándor utcában 13 közművesített telket alakítanak ki. Tavaly decemberben már kiépítették a szennyvízhálózatot, az ivóvíz- és a villamoshálózat kialakítását pedig most tavasszal fogják elvégezni, míg a gázvezeték lefektetése az év második felében lesz esedékes. Az, hogy a több mint 15 ezer négyzetméteres területet bekapcsolják a város vérkeringésébe és egy teljesen új utcát alakítsanak ki, csaknem 58 millió forintba került Répcelaknak. Jó hír az építkezni vágyóknak, hogy a képviselő-testület tegnapi ülésén úgy döntött, hogy a telkek négyzetméterenkénti árát 2 ezer forint + áfa, azaz 2540 forintban határozza meg. Az egyenként 902 négyzetméteres telkekért így 1 millió 804 ezer + áfa, azaz 2 291 080 forintot kell majd fizetni. A telkek kiosztása az igénylés sorrendjében, a két oldal tekintetében sorban egymást követően történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!