Répcelak

2017.03.02. 18:50

Sportolók báloztak - Klampár Tibor asztaliteniszező volt a sztárvendég

Répcelak - Sportbálon díjazták a tavalyi év legjobbjait. Némethné Enessey Katalin, Ambrus Tibor, Zapletán Zsombor és ifj. Turai László a díjazott.

Vas Népe

A hagyományos sportbálon díjazták ez elmúlt év legjobbjait februárban. A rendkívül népszerű, ezúttal is telt házas rendezvényen a bevezető köszöntőket követően díjazták a 2016-os év legjobb sportolóit. A kézilabdásoknál Némethné Enessey Katalin vehette át az elismerést, a labdarúgóknál Ambrus Tibor, míg a tekéseknél Zapletán Zsombor kapta a díjat.

A díjátadó után láthatóan jó hangulatban báloztak a résztvevők
Fotó: Varga Ákos

A szakosztályi legjobbak kitüntetése után az Év Sportembere címet adta át az önkormányzat képviseletében Szabó József polgármester, valamint Szalainé Kutasi Ildikó képviselő, a humánpolitikai bizottság elnöke ifj. Turai Lászlónak, aki jelenleg a kézilabda szakágat vezeti a Répcelaki Sportegyesületen belül.

A bál ezúttal sem maradt sztárvendég nélkül, ezúttal a korábbi világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező, Klampár Tibor látogatott Répcelakra. Az est folytatásaként előbb Szabó Tibor és zenekara szórakoztatta az egybegyűlteket, majd a Spontán együttes szolgáltatta a talpalávalót hajnalig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!