Körkép

2022.01.11. 15:00

Több pályázati lehetőség

Címkék#pályázat

Számos országos szintű pályázat között böngészhetnek a vállalkozó kedvűek, a közelgő határidők miatt gyorsan kell reagálni, ha valaki most fedezi fel a számára való lehetőséget.

Merklin Tímea

 Az Európai örökség ifjúsági nagykövetei pályázati programban 18–35 év közötti fiatalok vehetnek részt, a cél az örökséggel kapcsolatos történeteik és tapasztalatok megosztása. A pályázati kiírás nyelve angol, a beadási határidő: január 16. A talált történetek fotópályázatot egy cég írta ki amatőrök és profik számára, pénzdíjas, szintén január 16- áig kell beadni. A Wass Albert Irodalompártoló Egyesület olyan felhívást tett közzé, amelynek célja az ö-ző nyelvjárásban írt vagy elmondott művek gyűjtése és létrehozása január 17-i beadással. 

 

Ugyanez a határideje a fiatal művészettörténészi és műkritikusi kutatóknak kiírt pályázatnak, ahol havi kétszázezer forint művészettörténészi és műkritikusi ösztöndíjat lehet nyerni a 2022. évre. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének pályázati felhívása a hazai és határon túli magyar sajtó munkatársainak szól, illetve minden, 18. életévét betöltött személynek: a 2021. január 1. és december 31. között készült felvételeikkel nevezhetnek a Magyar Sajtófotó kiállításra január 13-áig. Fiatal képzőművészek (festő-, grafikus-, szobrász- és intermédia-művészek) havi bruttó 200 ezer forintos ösztöndíjra pályázhatnak január 17-éig. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!