Eredmények

2022.03.29. 09:00

Vasi tornászok a diákolimpián

A Torna Diákolimpia „B” kategóriás országos döntőjében minden korcsoportban képviselték csapatok Vas megyét.

A főváros adott otthont a Torna Diákolimpia „B” kategóriás országos döntőjének. A budapesti tornacsarnokban kiváló körülmények között, a legkorszerűbb szereken mutathatták be gyakorlataikat a versenyzők. Az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumból az I. és II. korcsoportos lányok jutottak a fináléba. A Bolyai I. korcsoportos csapata a negyedik helyen végzett. Tagjai: Zelkó Zsófia, Horváth Emma, Sátori Léna, Pásti Gréta, Timer Bori, Lakosi-Őhm Nóra. 

 

A II. korcsoportos alakulat a hatodik pozícióban zárt. Tagjai: Tóth Emese, Miklós Regina, Timer Sára, Szabó Júlia, Varga Barka – a lányok felkészülését Halmos Ildikó és Grénus Gabriella segítette. A III–IV. korcsoportosok között a kilencedik helyen végzett a Ják. A csapat tagjai: Vidóczi Bíborka, Tóth Elizabet, Horváth Laura, Kondora Regina, Horváth Zorka, Tóth Bernadett – felkészítő tanáruk Weidinger Veronika volt. Az V–VI. korcsoportosok mezőnyében a bravúros második helyet szerezte meg a Kanizsai Dorottya Gimnázium, míg a Nagy Lajos Gimnázium tornászcsapata a hetedik pozícióban zárt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!