Király Sportlétesítmény

2022.08.12. 11:00

Nemzetközi emléktorna Szombathelyen

A hétvégén kerül sor a II. Király Ferenc nemzetközi utánpótlás labdarúgó-emléktornára a Király Sportlétesítményben. A viadal Király Ferenc, a Haladás VSE egykori labdarúgója, a Király Sportegyesület alapítója és első elnökének emlékére kerül megrendezésre. Szombaton az U12-esek (2011-es születésűek), vasárnap pedig az U10-esek (2013-asok) lépnek pályára. 

Az U12-eseknél az A csoportban a Fussbalschule Raffl (osztrák), a Budapest Honvéd, a Király SE, a Dinamo Zagreb (horvát), a B-ben pedig Dunaszerdahelyi AC/Mol Football Academy (szlovák), Sturm Graz (osztrák), Haladás VSE és az Újpesti TE szerepel. Az U10-eseknél az A csoportban a DAC/Mol Football Academy, Sturm Graz, Király SE, a B-ben a Dinamo Zagreb, a Credobus tehetségközpont és az Újpesti TE kapott helyet. Szombaton tíz órakor kezdődik a torna, a finálét 18 órakor rendezik, míg vasárnap szintén tíz órakor indul útjára a labda, a döntő 15 órakor kezdődik. A mérkőzések 2×15 percesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!