Sárvár

2013.06.18. 14:58

Virágos erkélyek és utcák Sárváron

Sárvár - Az önkormányzat az idén is meghirdette a Virágos Sárvárért környezetszépítő versenyt. Akárcsak korábban, most is lakossági, valamint vállalkozói kategóriát hirdettek.

Nagy Ildikó

A verseny eddigi története is bebizonyította, hogy a környezet szépítése nemcsak az önkormányzatnak, hanem az ott élőknek és a városban tevékenykedő vállalkozásoknak is fontos. A Virágos Sárvárért verseny során lakossági kategóriában a legvirágosabb házat, a legvirágosabb utcát vagy utcarészt és a legvirágosabb erkélyt fogják megválasztani. Vállalkozói kategóriában a legvirágosabb szálláshely, továbbá a legvirágosabb vendéglátóhely, kereskedelmi egység cím talál majd gazdára.  Az értékelést az önkormányzat képviselő-testülete által megválasztott zsűri végzi. A zsűri elnöke Máhr Tivadar alpolgármester lesz, a grémium tagjai: Bokorné Csonka Judit, a  Sárvári Környezetvédő és Természetbarát Egyesület elnöke, Kondor János, a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója, dr. Kulcsár László, a Városszépítő Egyesület elnöke, dr. Szijártó Valéria,  Sárvár város jegyzője és  Varga Béla, a  Kertészeti Áruda és Díszfaiskola tulajdonosa. A zsűri a bírálat során az utcakertek, előkertek, homlokzatok, erkélyek virágosítását, esztétikus és harmonikus megjelenését értékeli, eredményhirdetés szeptemberben lesz.

A támogatóknak köszönhetően az idén is számos díj (vásárlási utalvány, szállás voucher, vacsorameghívás, a sárvári fürdőbe szóló ajándékutalvány, kerti locsolószett) talál majd gazdára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!