Sárvár

2013.11.21. 16:25

Arany Rózsa-díjasok

A Virágos Magyarországért verseny szervezőbizottságának legrangosabb régiós elismerését, az Arany Rózsa-díjat kapta Sárvár.

Bár az elismerést Sütő Károly aljegyző már korábban átvette az ország idei legvirágosabb városának megválasztott Gyulán, a jó hírt a TDM szervezet sikeres pályázatának ünnepélyes aláírásakor jelentették be hivatalosan.

Máhr Tivadar alpolgármester hangsúlyozta, hogy a Nyugat-dunántúli régió környezetszépítésért legtöbbet tevő településének járó Arany Rózsa-díj tulajdonképpen az egész közösséget, a város lakóit illeti, akik évek óta szívügyüknek tartják a virágosítást. Akárcsak a versenyt Sárváron „újraélesztő” alpolgármester és a lebonyolításban, zsűrizésben is aktívan részt vevő jegyző, dr. Szijártó Valéria.


Máhr Tivadar alpolgármester az elismeréssel. Mellette Hamar Krisztina, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Kiss István, a Sárvári Turisztikai Egyesület elnöke (Fotó: Pajor András)



A Virágos Magyarországért versenyt 1994-ben rendezték meg először, azóta évente kétmillió embert megmozgató mozgalommá vált. Sárváron is minden évben meghirdetik a versenyt, amelynek során megválasztják a legvirágosabb erkélyt, házat, utcát és vendéglátóhelyet. A versenyt a sárvári önkormányzat mellett helyi vállalkozók, cégek is lelkesen támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!