Sárvár

2014.04.22. 18:35

A népből, a néptől, a népért

Sárvár - Átvette megbízólevelét Ágh Péter országgyűlési képviselő kedden. A Nádasdy-várban rendezett ünnepélyes eseményre meghívást kaptak a választókörzet településeinek polgármesterei.

- A képviselő úr hetvenhét település képviseletét látja el a parlamentben, Ólmodtól Szergényig, Nagygeresdtől Szelestéig, Kőszegtől Sárvárig, Celldömölktől Bükig. Nagy feladat áll előtte - mondta dr. Szijártó Valéria, Sárvár város jegyzője, a választási iroda vezetője, majd zenés kísérettel mutatták be a településeket és a képviselő elmúlt féléves munkásságát. Tóth Eszter, a választási bizottság elnöke ismertette az eredményeket, majd átadta a megbízólevelet Ágh Péternek. Kondora István, Sárvár polgármestere a hetvenhét település polgármestereinek nevében köszöntötte a frissen megválasztott képviselőt, és sok sikert kívánt munkájához, majd átadta a települések ajándékát, Kondor János sárvári festőművész alkotását. A rendezvény nívóját színes műsor emelte, a sárvári MaMint Ti Színjátszócsoport, Szabó Tibor, Korponay Zsófia, Peltzer Géza, Ujvári Tímea és Aradszki Zsombor közreműködésével. Ágh Péter elmondta: megtiszteltetés, hogy bizalmat kapott Észak-Vas megye polgáraitól. Egy hosszú út kezdődik most el fogalmazott meghatódva a képviselő, majd köszönetet mondott mindenkinek, aki a munkáját segítette. A népből, a néptől, a népért idézte a politikus Abraham Lincolnt. Az eseményre a képviselő barátai dalt is írtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!