Sárvár

2017.03.21. 14:06

Jó évük volt a polgárok őreinek

Sárvár - Sikeres évet tudhat maga mögött a Sárvári Polgárőr Egyesület. Kiváló munkájuk révén Sárvár elnyerte a „Polgárőr Város” kitüntető címet. A főutcán új helyre költöztek és számos fiatal erősíti szolgálatukat.

Pajor András

Közgyűlésükön elhangzott: a város polgárőrei továbbra is jelentős munkával járulnak hozzá Sárvár közbiztonságához. A sárvári rendőrkapitányság nagytermében tartott közgyűlésen Kovács Ferenc elnök is eredményesnek értékelte az elmúlt időszakot.

Folyamatosan csökken a bűncselekmények száma, és, hogy ez így folytatódjon továbbra is, szükség van a polgárőrség és a rendőrség együttműködésére - jelentette ki Molnár István, a sárvári rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője, megköszönve a város polgárőreinek önzetlen munkáját. Az önkormányzat részéről Kondora István polgármester emelte ki a polgárőrök tevékenységének fontosságát. A város programjainak lebonyolítása szinte már elképzelhetetlen a közreműködésük nélkül. Tavaly formaruhát kaptak, amelyet jó látni a város utcáin.

A polgárőrök az elmúlt évben több mint 2200 óra járőrszolgálattal járultak hozzá Sárvár közbiztonságához. Az idei nyáron is a turizmus és a hétvégi házas környékek védelme adja majd nekik a legtöbb feladatot.

Arra törekszenek a jövőben is, hogy munkájuk igazán kézzelfogható jele a város érzékelhető köznyugalma legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!