SÉTA

2013.02.21. 09:59

A farsangra összeállt a zombik csapata

Február 12-én farsangoltunk a gimnáziumban. Ez számunkra nagyon fontos volt, mert iskolánkban először vettünk részt ilyen eseményen. Úgy döntöttünk, közösen választunk jelmezt.

Ennek eredményeként – az ötletek sokaságát átszűrve – létrehoztuk egy egész osztálynyi zombi gyülekezetét. Az otthoni munka előkészületei – az alkalomhoz illő öltözék megtalálása, felvagdosása – után a farsangi nap kezdetén már az osztályteremben főleg a sminkeléssel töltöttük el a legtöbb időt. Imázsunk hatásos lett, olyan vérözönt jelentettünk meg a felvonuláson, amellyel még a holtakat is halálra ijesztettük volna, ha életre kelhettek volna. A korai reggeli kezdés is megtette hatását, zombi jelmezünk egész valósághűre sikeredett, ami által kiengesztelődtünk pólóink és nadrágjaink feláldozása miatt.

Az iskola aulájában mutathattuk meg jelmezünket a többi osztálynak és a zsűrinek. Kétszer is felvonultunk, ezalatt a kíváncsi szemek szegeződtek ránk, és a nézelődők a számukra leginkább tetszőket tapssal díjazták. Majd pedig a zsűri szerinti legjobb jelmezesek kaptak különböző jutalmakat.

Ezek után következett a fotózás, melynek során megörökítettük nem mindennapi külsőnket.

Jó volt ez a nap, és nagyon várom már az osztály további közös programjait.

Skaper Renáta
Vörösmarty gimnázium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!