Sport

2006.08.16. 02:28

Ági volt, van, és lesz is!

Budapest, Szombathely (mti, VN) - Kovács Ágnes folytatja pályafutását, s nemcsak a 2007-es debreceni rövidpályás Eb-n, hanem a 2008-as pekingi olimpián is rajthoz áll.

Mórocz Zsolt

A Kőbánya SC 25 éves klasszisa tegnap délután a Tó fürdőn díszvendégként tekintette meg a magyar és horvát vízilabda-válogatott összecsapását - a szombathelyi közönség nagy szeretettel fogadta -, délelőtt azonban még a fővárosban sajtótájékoztatón ismertette terveit pálya-futását illetően. Leszögezte, hogy döntésében jelentősen inspirálta a minapi, margitszigeti Európa-bajnokság, ahol több ezer ember ünnepelte őt a három bronzérme megszerzésekor. A mellúszás olimpiai, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnoka a budapesti Eb-t sportpályafutása egyik legemlékezetesebb heteként jellemezte, amelyet olyan megható és meghatározó élményként élt meg, hogy nem szerette volna, ha ez az utolsó versenye. Folytatja karrierjét, ahogyan fogalmazott: Ági volt, van, és lesz is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!