Sport

2007.07.14. 02:26

Finiselnek az ob-n a korosztályos sakkozók

Miskolc (gz) - Tegnap a 7. fordulóval finiséhez érkezett a korosztályos országos sakkbajnokság, amelyen Varga, Nagy és Rapport is listavezető.

Gergácz Zoltán

Továbbra is jól szerepelnek megyénk fiataljai a kilencfordulós korosztályos országos egyéni sakkbajnokságon. Az U10-es lányok mezőnyében a csak hetedikként kiemelt Varga Melinda továbbra sem vesztett pontot: mind a hét mérkőzését megnyerve magabiztosan őrzi első helyét, s esetleges mai győzelmével be is biztosíthatja azt. Gombos Bettina tegnap szintén nyert, és 6 ponttal feljött a második helyre. Az U12-es fiúknál Rapport Richárd is begyűjtötte a teljes pontot, így továbbra is fél ponttal vezet. Smidéliusz Márknak 4,5, Ongai Eriknek 3,5 pontja van. Az U14-eseknél Nagy Gábor vezet 6,5 ponttal, az üldözőbolyhoz tartozik Németh Dénes (5) és Szabó Bence (4,5). Az U16-os lányoknál Hittér Gabriella erejéből csak döntetlenre futotta (4,5), így a második helyen kiemelt versenyzőnknek bele kell húznia, ha dobogóra akar állni. Az U18-as fiúknál Tamás Milán 3,5 pontos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!