Sport

2007.11.02. 03:27

Öregfiúk röplabdatornája

Szombathely (he) - A zilahi testvérváros öregfiúinak viszontlátogatása apropóján kuriózumnak lehettek tanúi a röplabdázás kedvelői: ismét a pályán lá ...

Horváth Erika

Szombathely (he) - A zilahi testvérváros öregfiúinak viszontlátogatása apropóján kuriózumnak lehettek tanúi a röplabdázás kedvelői: ismét a pályán láthattak a két-három évtizeddel ezelőtt az NB I-ben is vitézkedő szombathelyi játékosokat. Persze nem mindenkit, akadtak, akik - a hangulatos, légiósokat is felvonultató délutánon - a Sugár úti nézőtérről biztatták egykori társaikat. A tornát Szombathely Szendrődi János irányította A csapata - Bodovics Árpád, Bodzer Attila, Döbröntei István, dr. Péter Miklós, Gőczi Roland, Jánny Csaba, Kiss Ferenc, Petre Eduard - nyerte. A Tóth László, Bodó Péter, Újvári Antal, Lenk Imre, Király László, Borhy András, Szakály János, Takács Zoltán nevével fémjelzett B gárda a harmadik helyet szerezte meg. Érdekesség, hogy Halász Zoltán mellett a szintén a röplabdapályáról ismert Bagári Éva fújta a játékvezetői sípot, illetve hogy az erdélyieknél városuk polgármestere és annak felesége is pályára lépett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!