Sport

2008.05.31. 02:29

Sportújságírók tanácskoznak

Szombathely (VN) - A Magyar Sportújságírók Szövetsége a hetvenes évek elejétől - mindig más helyszínen - hagyományosan megrendezi a sportújságírók sz ...

Vas Népe

Szombathely (VN) - A Magyar Sportújságírók Szövetsége a hetvenes évek elejétől - mindig más helyszínen - hagyományosan megrendezi a sportújságírók szakmai napjait. Most Szombathely lesz a házigazda - legutóbb 2000-ben tanácskoztak itt a régió lapjait képviselő kollégák. Június 2. és 4. között a két sikeres vasi férfi kosárcsapat vezetőivel beszélgethetnek, s megtekintik a döntő harmadik mérkőzését. Tájékoztatást hallgatnak meg Vas megye és Szombathely sportjáról, az NB I-be jutott Haladás terveiről. Találkoznak a korábbi olimpiák vasi érmeseivel és a Pekingbe utazókkal. Szentpéterfán megismerkednek az egykori vasfüggöny mögötti község múltjával és sportéletével. A tanácskozás lezárásaként a Vas Népe szerkesztőség és a sportrovat munkájába is betekintést kaphatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!