Sport

2008.09.06. 02:29

Teke NB I.: Vas megyei rangadó

Szombathely (gz) - Sportági csemegének ígérkezik a mai bajnoki nyitányon (14.00) a Gravitáció TK-Répcelak NB I-es férfi tekemérkőzés.

Gergácz Zoltán

A vasi csapatok és a tekebarátok számára ennél aligha kezdődhetett volna izgalmasabban az NB I-es rajt. Mindjárt a nyitányon összecsap a hazai pálya előnyét élvező és a bajnoki címre törő Gravitáció TK, valamint az újonc Répcelak együttese.

- Az elmúlt szezon szuperligás csapatából egyedül Süle József távozott. Ezzel a kerettel egyértelmű célunk a feljutás - fogalmazott lényegre törően Koltai László, a Gravitáció TK játékos-edzője. - A felkészülésünk jól sikerült, de ez nem mérvadó, mert tavaly sem realizálódott. A felújított pálya, a hasas bábu jobban fizet, így várható 620 fa feletti eredmény is. A bajnoki címért folytatott harcban minden bizonnyal a Kaposvár lesz a legnagyobb riválisunk. Az őszi sorsolásunk nehéz, a tavaszi már kedvező: hatszor játszunk idehaza. A mai rang-adón a pillanatnyi formáé lesz a főszerep, és természetesen győzelmet várok.

- Az NB II-es bajnokcsapatunkból nem távozott senki. Érkezett: László András (Felsőmarác), Tróbert József (Ausztria) és visszatért Szentgotthárdról László György. A keret alapján a Gravitáció a mérkőzés esélyese, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. Ha az a négy játékos (Gosztola, Farkas, Marton, Tátrai) hozza azt a teljesítményt, amit várok tőlük, akkor akár meglepetést is okozhatunk. A csapattól 3550 fa körüli eredményt várok - mondta Kiss Zsolt, a Répcelak szakvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!