Sport

2009.02.14. 03:27

Értékes második hely

<b>Budapest </b> - Ezüstérmet szerzett Bogárné Szabó Éva a Körmöczy Zsuzsa emlékére rendezett nemzetközi senior tenisztornán.

Tóth Gábor

A hagyományos fővárosi senior erőpróbára - különböző korosztályokban - összesen 218 versenyző nevezett. Népes, erős nemzetközi mezőny gyűlt össze tehát a budapesti Idom-csarnok fedett pályáin. A Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola testnevelője, a Delfin SE ver- senyzője, Bogárné Szabó Éva a 50-es korosztályban ragadott ütőt. Ebben a korcsoportban 16-os tábla meccselt. A szombathelyi sportember könnyedén jutott a fináléba, az elődöntőben például az első helyen kiemelt amerikai ellenfelét búcsúztatta magabiztosan. A döntőben az a cseh Renata Tomanova következett, aki fénykorában a női világranglista negyedik helyén is állt. A meccset végül az esélyesebb Tomanova 2:6, 6:3, 6:2-re nyerte - így Bogárné Szabó Éva ezüstéremmel zárta az ország egyik legrangosabb senior tornáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!