Sport

2009.02.17. 03:27

Jegesmedvék motoroztak

<b>Ostffyasszonyfa </b> - A Pannónia-ring szezonnyitó motorversenyén, az Ice-bear race 2009-en izgalmas versenyben dőltek el a helyezések.

Vastag Nándor

Az Ice-bear race-re 36, többségében magyar és osztrák csapat nevezett; de egy szlovén és egy svájci gárda is érkezett. A rajtfelállást a nevezési sorrend döntötte el, majd Le Mans-i starttal kezdődött el a viadal. A versenyzők felsorakoztak a pálya egyik oldalán, zászlóintésre a túloldalon álló motorokhoz szaladtak, nyeregbe pattantak, és már húzhatták is a gázkart. A száguldást szépszámú közönség látta, a helyezések pedig izgalmas küzdelemben dőltek el - sérülés szerencsére nem történt. A magyar kategóriában az ÖLTF nyert a Dupla Dinamit és a Gyökerek előtt. A külföldiben az első a Riesis Plauscherl, a második a Snoop Dog Team, a harmadik az Euro Motors Graz lett, az osztrák csapatok az összetettben is kisajátították az 1-3. helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!