Sport

2009.04.09. 14:10

Csörötnek: messze még a vége!

VN - A Csörötnek labdarúgócsapata meggyőző fölénnyel, 13 ponttal vezeti a bajnoki tabellát a megyei II. osztály Körmend-csoportjában. A gárda edzője, Merkli József azonban úgy véli, nincs még lefutva a bajnokság.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az elmúlt fordulóban, a 20. játéknapon a Rábagyarmat vendégeként megszerezte idei 17. győzelmét a Csörötnek együttese. A gárda 52 pontjával a tabella éléről várja a pontvadászat folytatását. A második Körmend VSE csupán 39 pontot gyűjtött eddig. Eldőlni látszik a bajnoki cím sorsa?

- Még egyáltalán nem dőlt el a bajnokság - szögezte le Merkli József, a csörötnekiek trénere. - Szerencsére a pontok, a győzelmek jönnek, ám játékban nagyon el vagyunk maradva korábbi önmagunktól. Akadozik a futballunk, szenvedünk a pályán, a legutóbb például a Rábagyarmat vendégeként is szerencsés körülmények között nyerünk. Szerencsére viszont kondícionálisan nincs problémánk. Attól tartok, a gyengébb játékunknak az az oka, hogy a fiúk tudat alatt talán már elkönyvelték a bajnoki címet. Vissza kell rántanom őket a földre! Jónéhány nehéz meccs vár még ránk, ráadásul mindenki mindet akar megverni. Ha nem figyelünk oda, könnyen belefuthatunk egy-két váratlan vereségbe. Beszélgettem a csapattal, a fiúk pedig fogadkoznak, hogy visszatalálnak a helyes útra. A hétvégén Apátistvánfalvát látjuk vendégül, a papírforma a mi sikerünket ígéri - én azonban csak akkor örülnék az esetleges győzelemnek, ha a játékunkkal sem lenne probléma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!