Sport

2009.04.08. 02:28

Huszadszor Vasi Diáksport Napok

Szombathely - A Vas Megyei Sportigazgatóság már 20. alkalommal rendezi meg a Vasi Diáksport Napokat.

Vastag Nándor

A tavaszi szünet hagyományos rendezvényét, a Vasi Diáksport Napokat csütörtökön és pénteken bonyolítják le, s a szervezők idén is gazdag sportkínálattal várják a kikapcsolódni, lazítani, szórakozni vágyókat. Az első, csütörtöki napon az újperinti Király Sportlétesítményben lesznek programok. Az I., II., III., IV. és V-VI. korcsoportos tanulók fiú kispályás labdarúgótornája 9 órakor kezdődik, majd 9.30-tól párhuzamosan zajlanak az általános és középiskolásoknak szóló teke- és darts- versenyek. 

Pénteken három helyszínen, de egységesen 9-kor kezdődik a sportolás. A III., IV., V. és VI. korcsoportos fiú- és lánycsapatok a Gépipariban kosárlabdázhatnak, míg az általános és középiskolásoknak rendezett röplabdát - fiú-, lány-, mix gárdák részvételével -, valamint a sakkot a Kereskedelmiben, az asztaliteniszt az Aranyhíd Oktatási és Nevelési Intézetben rendezik. A sportágak küzdelmeire - a foci kivételével - a helyszínen lehet nevezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!