Sport

2009.04.14. 02:26

Két vasi kapott MEFS-kitüntetést

Budapest - A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közgyűlésén az NYME-SEK oktatója, Sákovics Péter, valamint hallgatója, Császár Katalin kapott kitüntetést.

Vastag Nándor

A közgyűlésen a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központját dr. Polgár Tibor, a Sporttudományi Intézet igazgatója, Sákovics Péter főiskolai adjunktus és Császár Katalin, magyar-testnevelés szakos hallgató képviselte. A Magyar Sportok Házában megtartott rendezvényen a hazai felsőoktatási intézmények képviselői előbb beszámolókat hallgattak meg, majd következett a díjazottak méltatása és a kitüntetések átadása. Sákovics Péter a MEFS Aranyplakett díjat kapta. A 25 éve oktató tanár a labdarúgás, az úszás, a fallabda, a síelés, a tenisz és a turisztika tárgyak tanításában is szerepet vállal. Az NYME-SEK labdarúgócsapatainak felkészítője, szakvezetőként több mint húsz MEFOB-győzelem és Universitas-kupa siker fűzödik a nevéhez. Császár Katalin a MEFS Hallgatói díjban részesült. A sikereit diszkoszvetésben aratta, eddig 18 korosztályos és felnőtt országos bajnoki, valamint öt MEFOB-sikert szerzett. Katalin - akinek munkáját a Haladás VSE-ben Vida József irányítja - 14 éves kora óta tagja a magyar korosztályos válogatottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!