Sport

2009.05.21. 02:29

Kick-box Világkupa: négy vasi egyesület a versenyen

Szeged - Hétvégén bonyolítják le a hagyományos szegedi kick-box Világkupa- versenyt, melyen mind a négy vasi egyesület részt vesz.

Vastag Nándor

Az előnevezések alapján 22 ország közel 750 versenyzője lép küzdőtérre, többek között erős csapattal érkeznek az oroszok, de Egyiptomból is jön kick-boxos. A Vk-n mind a négy vasi egyesület képviselteti magát, a semi- és light-contact szabályrendszerben 20 versenyző teszi próbára tudását. 

A KondorControll SE-ből a gyermekeknél Szász Krisztófer, a kadett I-ben Verhás Olivér, a kadett II-ben Király Zsófia, Papp József, Farkas Ádám és Varga Martin, a junioroknál Szép Adrienn és Verhás Bence, a felnőtteknél Marton Klára és Dancsó Zoltán indul. A Kopula Classic KBC-ből kadett II-ben Németh Márk, a felnőtteknél Rafai Ernő, Wappel Tibor és Pődör Csaba száll harcba a helyezésekért. A Castrum SEC-Dinamica SE-t a felnőtteknél Dancsecs Bojána, Holtai Tamás, Pesti Balázs és Gordos Tibor, míg a Skorpió SE-t a kadett I-ben Császár Levente, kadett II-ben Nagy Gergő képviseli.

A küzdelmek pénteken, szombaton és vasárnap is 9 órakor kezdődnek a szegedi Jégpályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!