Sport

2009.06.11. 02:27

Két vasi győzelem a kick-box Világkupán

Rimini (vas) - Az olaszországi kick-box Világkupán light-contact szabályrendszerben Dancsó Zoltán és Marton Klára is megnyerte súlycsoportja küzdelmeit.

Vastag Nándor

A Kopula Classic KBC képviselői három bronzérmet szereztek. Lightban a Mayer Gábor edzette Pődör Csaba (94) előbb 3:0-val jutott túl egy olasz sportolón, majd az elődöntőben egyhangú pontozással kikapott ír riválisától. Kelemen András (-84) a junioroknál egy talján kick-boxost 3:0-ra múlt felül, de a négy között kikapott 3:0-ra olasz ellenfelétől. Semiben Wappel Tibor (94) technikai K. O.-val kezdett, utána 13:7-re verte orosz vetélytárást, ám a negyeddöntőben 18:16-os vereséget szenvedett egy hazai kick-boxostól. A zöld öv alattiaknál Farkas Mihály (-80) két nyertes meccs után a négy között hat ponttal alulmaradt ukrán riválisával szemben. Mayer István (-75) mindkét szabályrendszerben két sikerrel nyitott, de a negyeddöntőn egyikben sem jutott túl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!