Sport

2009.07.11. 02:28

Területi virtusvetélkedő

Rábapordány (vas) - A Kárpát-medence magyarlakta településeinek mai területi virtusvetélkedőjében három vasi település vesz részt.

Vastag Nándor

A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége (MTTOSZ) a 12. alkalommal írta ki a Kárpát-medence magyarlakta településeinek virtusvetélkedőjét - a versenysorozat korábban Magyarország legerősebb faluja nevet viselte -, melynek országos döntője augusztus 14-16-án Táplánszentkereszten lesz. A virtusvetélkedő területi selejtezői már javában zajlanak - eddig 19 település csapata jutott a fináléba -, de a Vas és a Győr-Moson-Sopron megyeiek a hétvégén kezdik meg szereplésüket. A megmérettetést utóbbi megyében, a rábapordányi sportpályán bonyolítják le ma 10 órától három vasi település részvételével. A II. kategóriában (501-1500 fő lakos) Püspökmolnári a hazaiak- kal, Zsirával és Bágyogszováttal küzd meg, a III-ban (1501-3000 fő) Táplánszentkereszt Beleddel vetélkedik, a IV-ben (3001 fő felett) csak Vép indul. A kategóriákból az első helyezett jut tovább az országos fináléba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!