Sport

2009.09.08. 02:26

MK-meccsen két vasi női kézilabdacsapat

Szombathely - A női kézilabda Magyar Kupa második fordulójában, szerdán a Szombathelyi Egyetemi SE a VKLSE Győrt fogadja, míg a Bük Mórra utazik.

Vastag Nándor

A SZoESE az MK első fordulójában kiemeltként nem lépett pályára, míg a másodikban, a 32 közé jutásért zajló mérkőzésen a szintén az NB I/B Nyugati-csoportjában szereplő VKLSE Győr gárdáját fogadja 18.30-kor az egyetemi sportcsarnokban. A továbbjutás egy meccsen dől el, a döntetlen a vendégeknek kedvez.

- A hétvégi bajnoki rajt előtt hasznos felkészülési mérkőzés lesz az MK-meccs - mondta dr. Woth Péter, a szombathelyiek edzője. - Az eredmény nem fontos, és nem leszünk elkeseredve, ha nem jutunk tovább. Még nem tudom, hányan leszünk, egyelőre tíz játékosról tudok, aki el tud jönni a találkozóra. Sérültünk nincs, de például Bouti Lívia és Gönczöl Tünde dolgozik.

A MK-ban még egy vasi csapat érdekelt, az NB II-es Dr. Lupo Büki TK az Észak-nyugat csoportbeli riválisa, a Mór otthonában lép pályára szerdán 19 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!