Sport

2009.09.03. 02:27

Tornagyőztes a Grundball labdarúgó csapata

Komárom - Tornagyőzelemmel és újabb értékes trófeával gazdagította serleggyűjteményét a Grundball PFC korosztályos labdarúgócsapata.

Gergácz Zoltán

A magyar labdarúgó-válogatott legendás alakja, Czibor Zoltán születésének 80. évfordulója alkalmával az elmúlt hétvégén korosztályos labdarúgó emléktornát rendeztek. A nyolc, 1999-2000-ben született fiatalokból álló csapat két csoportban körmérkőzést vívott. A vasi színeket képviselő Grundball PFC a nyitómérkőzésen 1:0 arányban alulmaradt az FTC-vel szemben, ám ezt követően a Komáromot 5:0-ra, a Nyergesújfalut 2:1-re legyőzve a keresztbe játszásos felsőházban folytathatta. A B-csoport győztesét, a Sopront 4:1-re verték, és ezzel a döntőbe jutottak, ahol volt csoportbeli ellenfelük, a Fradi várt rájuk.

Sikerült a csoportkörben elszenvedett vereségért visszavágniuk, és gólokban gazdag találkozón 4:2-re nyerve a torna győztesei lettek az FTC és a Honvéd előtt. A csapat tagjai: Auer Ádám, Czeglédi Péter, Czeglédi Tamás, Gyenese Ádám, Kecskés Gábor, Kovács Dominik, Köntés Balázs, Nagy Ádám, Németh Dominik, Perger Dániel, Pintér Márk, Sárközi Patrik, Schafer András, Stieber Levente, edzők: Havasi Attila, Schafer Péter. A torna gólkirálya 8 találattal Schafer András lett.

A futballklub a Haladással a napokban kötött megállapodás értelmében a továbbiakban Grundball PFC-Haladás néven szerepel.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!