Sport

2009.10.19. 02:25

Hét góllal verte a Kanizsa a SZoESE női kézilabdacsapatát

A Nagykanizsa elleni fájó hazai vereséggel folytatta bajnoki szereplését a Szombathelyi Egyetemi SE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

SZoESE: Ibriksz - Sulyok 8, Szalai 2, Kovács 2, Debreceni 4, Jámbor 4, Pukler 2. Csere: Jankó (kapus), Földi 3, Kiss, Horváth. Edző: dr. Woth Péter.

Nagykanizsa: Hofbauer - GOMBOR 7, Papp 3, LÁSZLÓ 8, Matetits 4, Bouti 7, Anek 2. Csere: Pécsi (kapus), Gutlin 1, Ruzsa, Rapali. Edző: Zsigmond György.

Büntető: 3/2, ill. 7/6.

Kiállítás: 4 perc, ill. 2 perc.

Alsóházi rangadónak adott otthont az ötödik fordulóban az egyetemi sportcsarnok, hiszen a szombathelyiek eddig mindössze egy győzelmet számláltak, míg a Nagykanizsa idén még nem ünnepelhetett sikert.

A hazaiak kezdtek jobban (16. perc: 9:6), és a félidő nagy részében uralták is a játékot. A szombathelyiek ekkor még fegyelmezetten kézilabdáztak, pontosan, eredményesen fejezték be a támadásaikat (27. perc: 13:11) - bár bosszantó technikai hibákat azért vétettek. Fordulás után azonban teljesen szétesett az egyetemisták játéka, főleg a támódájáték mondott csődöt. Alig-alig találtak kapuba a vasiak (38. perc: 16:24), elkapkodták az akciókat, elszórták a labdákat, ziccereket rontottak. Aztán a hajrában még indított egy nagy rohamot a vendéglátó (56. perc: 23:27), de a Kanizsa győzelme egy pillanatig nem forgott veszélyben. - Ifi: 29:26 (12:10). - Legjobb dobók: Földi, Gerencsér 8-8, Galamb 5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!