Sport

2009.10.16. 02:25

Jó rajtolt a bajnokságban a Szent-Györgyi DSE OB II-es férfi floorballcsapata

Egy év kihagyás után ismét bekapcsolódott a bajnoki küzdelmekbe a Szent-Györgyi DSE OB II-es férfi floorballcsapata.

Gergácz Zoltán

A szűkös anyagiak miatt az OB II-es Szent-Györgyi DSE Szombathely férfi floorballcsapata egy évet kénytelen volt kihagyni, de most ismét bekapcsolódott az országos vérkeringésbe. Az ötcsapatos Nyugati-csoportban már túl vannak a Komáromban rendezett első két fordulón, amit sikerrel vettek.

A Phoenix Wizards csapatát Kovács Gábor, Németh Norbert, Németh Gergely, Zelenák Márió, Benkő István, Forgács Tamás, csere: Simon Gábor, Lukács Péter, Krukics András, Paukovics Ádám, Venczel Milán, Unger Tamás, Máté Richárd összetételben 9:6-ra verték, majd a Siketek SC ellen 1:4-ről fordítva nagy csatában 6:4-re diadalmaskodtak. A házi góllövőlistát Benkő vezeti 5 találattal Zelenák (3) előtt.

Vasárnap újabb erőpróba vár rájuk, ezúttal itthon az ötös csoportban lévő másik két csapat ellen. A Haladás munkacsarnokában 10 órakor az SZPK-Nokia B , 13 órakor az ajkai Fekete Ló csapatával mérkőznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!