Sport

2009.10.20. 02:29

Light-contact vb-re utaztak - három vasi versenyző a válogatott keretben

Az október 20-25-e közötti, ausztriai light-contact kick-box világbajnokságon Dancsó Zoltán, Dancsecs Bojána és Wappel Tibor is indul.

Vastag Nándor

- Nagyon remélem, hogy érmet hozunk haza - mondta Dancsecs Bojána edzője, Andorka Imre. - Bojána Grazban tanul, ezért kevésbé rendszeresen látogatta a tréningeket és a válogatott edzőtáborában sem tudott végig ott lenni. Mégis bizakodó vagyok, mert idén a semi helyett a lightra helyeztük a hangsúlyt. A két stílus nagyon távolodik egymástól, nehéz helytállni minkettőben, de szerintem Bojána képes lesz rá.

- Sajnos nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna - fogalmazott Mayer Gábor, Wappel Tibor trénere. - Közös felkészülésünk rendben volt, múlt héten a válogatotthoz is csatlakozott Tibi. Két hete azonban karambolozott; nem sérült meg, de autójában nagy kár keletkezett, s ez lelkileg nagyon megviselte. A vb-t illetően, súlycsoportja nagyon erős, ezért a négy közé jutás már jó eredmény lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!