Sport

2010.03.10. 10:01

Kikapott a SZoESE ifi

A Szombathelyi Egyetemi SE ifjúsági lány kézilabdacsapata kikapott Kozármislenyben. Az OIK-ban a Fradi lesz a vasiak következő ellenfele.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hidrostop-Kozármisleny - Szombathelyi Egyetemi SE 29:27 (13:15). - Kozármisleny, 100 néző, NB I/B-s lány ifjúsági kézilabda-mérkőzés, vezette: Hornyik, Holome.

SZoESE: Tömő - FÖLDI 12, Szecsődi 2, Kozma D. 2, Kozma K. 1, Németh, Debreczeni 7. Csere: Márkus (kapus), Kiss, Gerencsér 3, Baán. Edző: dr. Woth Péter.

A jól küzdő SZoESE teljesítményét három perc alatt tönkretették a játékvezetők.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették az országos ifjúsági lány kézilabda-kupa negyeddöntőinek a párosításait. A szombathelyiek - akik eddig a Veszprémet (NB I.), a Marcalit (NB I/B) és a Siófokot (NB I.) búcsúztatták - az élvonalban a bajnoki címért küzdő Ferencvárost fogadják március 23-án 17 órai kezdettel az egyetemi sportcsarnokban, a továbbjutás egy meccsen dől el. A Fradi az OIK-ban még csak egy találkozón van túl, a Debrecen (NB I.) otthonában 37:35-re nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!