Sport

2010.06.03. 02:28

Csalódás a semi ob-n

A felnőtt semi kick-box országos bajnokság döntőjében két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a vasi indulók.

Vastag Nándor

A nemzetközi és hazai versenyeken gyűjtött pontok alapján súlycsoportonként a legjobb négy vehetett részt a csepeli bajnoki döntőben - ez alapján Vas megyéből csak a körmendi Castrum SEC-Dinamica SE versenyzői szereztek indulási jogot. A -65 kilósok között a címvédő Dancsecs Bojána jól kezdett, a békéscsabai Vizsnyiczai Viviánát simán, 13:8-ra legyőzte. A döntőt azonban maga vesztette el. Andorka Imre tanítványának elfogyott a kondija, az összpontosítása sem volt megfelelő, így 10:6-ra alulmaradt a csepeli Nagy Henriettával szemben. A -74 kg-ban Pesti Balázs is ezüstérmes lett. Csak döntőznie kellett, ahol technikai K. O.-val 12:2-ra kikapott a csepeli Gombás Lászlótól. A -94 kilósok között Pintér Gábor első találkozóján hét ponttal szenvedett vereséget a csepeli Zelenay Dávidtól, és harmadik helyezettként fejezte be a viadalt.

A semi országos bajnokság csalódást jelentő eredményekkel ért véget.

A semi országos bajnokság csalódást jelentő eredményekkel ért véget.

A semi országos bajnokság csalódást jelentő eredményekkel ért véget.

Mivel vasi versenyző nem nyert, így a megyéből hosszú idő után senki sem lesz tagja az ősszel Európa-bajnokságra utazó válogatottnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!