Sport

2010.06.03. 13:50

Huszonnégy ország huszonnégy párosa a Savaria Táncversenyen

Huszonnégy ország huszonnégy párosa, Európa legjobbjai vesznek részt június 12-13-án a Szombathelyen 45. alkalommal megrendezésre kerülő Savaria Nemzetközi Táncversenyen.

MTI

A szervezők csütörtöki sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy ezúttal latin táncokban mérik össze a tudásukat a versenyzők. A Latin Európa Kupa (IDSF) mellett senior open, illetve senior open standard versenyt is rendeznek latin kategóriában a tánc hazai fővárosában, Szombathelyen – közölte Grünwald Stefánia, a versenyt szervező Agora Kulturális és Turisztikai Központ igazgatója.

Magyarországot a szombati kupán a debreceni Andrea Silvestri és Váradi Martina alkotta páros képviseli, akik latin kategóriában jelenleg a világ 22. helyén állnak, a hét végén pedig mindenképp dobogós helyre várják őket – fűzte hozzá.

A vasárnapi nyílt versenyen eddig 41 páros jelezte részvételi szándékát. A standard kategóriában meghirdetett open viadalon – senior és junior csoportban – az idősebb és a fiatalabb korosztályba tartozó versenyzők is összemérhetik a tudásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!