Sport

2010.07.14. 11:33

Fiatalít a Falco KC

Két fiatal, saját nevelésű játékossal bővült a Falco KC kosárlabdacsapatának 20102011-es kerete.

Tóth Gábor

A 21 esztendős, hátvédként bevethető Horváth Dávid szerződése lejárt a nyáron  két meccsen lépett pályára az előző szezonban, ám a klub és a fiatal kosaras megegyezett a közös folytatásról, újabb egy évvel meghosszbbították a kontraktust. A 18 éves, 206 centis erőcsatár, Nárai Bence  aki az U18-as válogatott tagja  2+1 évre kötelezte el magát nevelőegyesületéhez.

- Mindkét fiú tehetséges kosarasa, a reményeink szerint a jövőt illetően jelentenek, jelenthetnek erősítést, de egyelőre még nem váltják meg a világot - fogalmazott Gráczer György, a Falco-Szova KC ügyvezetője. - Horváth Dávidnak egyébként a több játéklehetőség reményében keresünk egy B-csoportos klubot, ahol T-licenszel szerepelhetne, edződhetne a felnőttek között. Nárai Bence már februártól az első csapat edzéseit látogatta, és Nikola Lazics edző több különfoglalkozást is tartott már neki, ugyanis lát benne lehetőséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!