Sport

2010.07.14. 11:33

Fiatalít a Falco KC

Két fiatal, saját nevelésű játékossal bővült a Falco KC kosárlabdacsapatának 20102011-es kerete.

Tóth Gábor

A 21 esztendős, hátvédként bevethető Horváth Dávid szerződése lejárt a nyáron  két meccsen lépett pályára az előző szezonban, ám a klub és a fiatal kosaras megegyezett a közös folytatásról, újabb egy évvel meghosszbbították a kontraktust. A 18 éves, 206 centis erőcsatár, Nárai Bence  aki az U18-as válogatott tagja  2+1 évre kötelezte el magát nevelőegyesületéhez.

- Mindkét fiú tehetséges kosarasa, a reményeink szerint a jövőt illetően jelentenek, jelenthetnek erősítést, de egyelőre még nem váltják meg a világot - fogalmazott Gráczer György, a Falco-Szova KC ügyvezetője. - Horváth Dávidnak egyébként a több játéklehetőség reményében keresünk egy B-csoportos klubot, ahol T-licenszel szerepelhetne, edződhetne a felnőttek között. Nárai Bence már februártól az első csapat edzéseit látogatta, és Nikola Lazics edző több különfoglalkozást is tartott már neki, ugyanis lát benne lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!