Sport

2010.07.16. 11:29

Filkor Attila hivatalosan is az AC Milané

Az Inernazionalétól a városi rivális AC Milan labdarúgócsapatához került Filkor Attila.

MTI

Filkor Attila 2006 nyarán került az Internazionaléhoz a máltai Pietá Hotspurstől, 2006 őszén pedig két Olasz Kupa-meccsen pályára is lépett a felnőttegyüttesben. 2007 nyarán a nagycsapattal kezdte el a felkészülést, ám bajnoki mérkőzésen végül nem kapott lehetőséget.

A közben a magyar válogatottban is bemutatkozó Filkort az Inter 2008 óta folyamatosan kölcsönadta, a 21 éves futballista három másodosztályú csapatnál is játszott: volt a Grosseto, a Sassuolo és a Gallipoli keretének tagja is.

A téli átigazolási időszakban a Ferencvárosnál vetődött fel a neve, ám végül nem tért haza, hanem maradt a Serie B-s Gallipolinál, ahol a szezon végén lejárt a kölcsönadása.

A Milan hivatalos honlapjának közlése szerint a három játékos a Primavera-csapathoz kerül, azaz a magyar középpályás is arra számíthat elsősorban, hogy a második számú együttesben kap majd lehetőséget – ha nem adják kölcsön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!