Sport

2010.07.12. 11:02

Megérkezett Szombathelyre a női kosárlabda-válogatott

Megérkezett a magyar női kosárlabda-válogatott, amely csütörtöktől szombatig egy felkészülési tornán szerepel az Arena Savariában

Tóth Gábor

A magyar női kosárlabda válogatott tegnap dél körül érkezett meg a vasi megyeszékhelyre, este pedig már edzést vezényelt a keretnek Székely Norbert szövetségi kapitány. Ma és szerdán  kettő, csütörtökön és pénteken egy edzés vár a lányokra az Arena Savariában. Az augusztusban kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatottunk csütörtöktől szombatig a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft.  által rendezett nemzetközi felkészülési tornán lép pályára Szombathelyen.

Az ellenfél  Románia (csütörtök, 19.00),  a világbajnoki címvédő Ausztrália (péntek, 19.00), valamint Szlovákia (szombat, 11.00) lesz. Válogatottunk az elmúlt héten Baján edzőtáborozott, ahol a szerbekkel játszott két edzőmérkőzést: az első meccset a magyar csapat (80:77) a másodikat Szerbia (78:85) nyerte.

A magyar válogatott kerete: Bujdosó Nóra, Fűrész Diána, Czank Tímea, Fegyverneki Zsófia, Horti Dóra, Horváth Zsófia, Krivacsevics Tijana, Laklóth Anna, Szlimák Hajnalka, Turóczi Nikolett, Török Szilvia, Varga Zsófia, Vida Anna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!