Sport

2010.07.26. 14:07

Vörös Péter dilemmája: Haladás vagy Szolnok?

Szinte biztosra vehető, hogy Vörös Péter távozik az NB I-es Kecskeméti TE együttesétől. A kérdés már csak az, hogy Szombathelyen vagy Szolnokon folytatja pályafutását a rutinos középpályás.

Pum András

A 32 esztendős futballista 2007-2009-ig játszott a Haladásban - 47 meccsen három gólt szerzett - majd üzbegisztáni kitérőt követően került Kecskemétre. A szezon végeztével azonban a kecskeméti klubvezetés - élő szerződése ellenére - már nem számított a játékosra, aki így szabadon igazolhatóvá vált. Vöröst megkereste az újonc Szolnok valamint a Haladás is - a játékos egyelőre nem döntötte el, hol folytatja karrierjét.

- Őszintén szólva nem tudom, hogy miért nem számítottak rám Kecskeméten, állítólag öregnek tartottak, legalábbis ez volt az indok - mondta Vörös Péter. - Először a Szolnok keresett meg, majd miután kiderült, hogy Csertői Aurél átveszi a Hali irányítását, ő is jelezte, hogy ismét számítana rám Szombathelyen. A Halinál kedden lesz tulajdonosi taggyűlés, akkor dől el, hogy egyáltalán van-e még keret játékosigazolásra. Ezért Csertői jelezte is: nem szeretné, ha két szék között a pad alá esnék, így ha nem akarok várni a Haladás ajánlatára,  nyugodtan szerződjek Szolnokra. Bevallom, egyelőre nem tudom mitévő legyek. Az biztos, ha úgy alakulna, szívesen játszanék a Haladásban, hiszen két szép évet töltöttem el zöld-fehérben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!