Sport

2010.08.24. 19:28

Négy meccsre tiltották el Molnár Balázst, 100 ezret fizet Csertői, 200 ezret a Haladás (frissítve)

Négy meccses eltiltást kapott a Haladás futballistája, Molnár Balázs, akit a Pápa elleni találkozón állított ki a játékvezető. Az MLSZ a nyilatkoztattól elzárkózó Csertői mellett a klubot is megbüntette. Szűcs Lajos mutogatása és folyosói dulakodása nem került szóba.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Viszonylag olcsón megúszta Molnár Balázs. A zöld-fehérek játékosát a múlt pénteki, pápai meccsen állította ki a chilei Alvaro Garcia játékvezető, miután a játékos előbb kivette, majd a földre dobta a bíró kezében lévő piros lapot.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén három klubot pénzbüntetéssel sújtott, akárcsak Csertői Aurélt, a Haladás vezetőedzőjét. A testület Csertőit 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert a Pápa elleni, idegenbeli mérkőzés után a média számára előírt nyilatkozattételi kötelezettségének nem tett eleget. Ezen a mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás - mint visszaeső - 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott.
 
A Videoton FC-Ferencváros találkozón történt rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt a fehérváriak - mint visszaesők - 200 ezer, a fővárosiak - szintén, mint visszaesők - 300 ezer forint pénzbüntetést kaptak.

A hétvégén kiállított futballisták közül Molnár Balázs négymeccses "kényszerpihenője" mellett Lattenstein Norbert (Haladás) és Nagy Gábor (Haladás) két-két, míg Molnár Zoltán (Szolnok) és Rodenbücher István (FTC) egy-egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!