Sport

2010.08.04. 09:32

Négy Város Kupája: második a Körmend, harmadik a Celldömölk

Barcson rendezték a hagyományos, a sorban immár 31. Négy Város Kupája felkészülési labdarúgótornát. Az erőpróbán a Körmend másodikként, a Celldömölk harmadikként zárt.

Tóth Gábor

Az idén Barcs adott otthont a hagyományos, évente esedékes tornának, melyen a szokásoknak megfelelően a Barcsi SC (NB II.), a Lenti TE (megyei I.), és két vasi gárda, a Körmendi FC (megyei I.), valamint a Celldömölki VSE (NB III.) vett részt. A remekül megszervezett kétnapos erőpróbán mindenki játszott mindenkivel, körmérkőzés döntött a végső sorrendről. A sok nézőt vonzó tornán a házigazda Barcs kiemelkedett a mezőnyből, biztosan nyert.

A két vasi csapat közel azonos erőt képviselt, kettejük csatáján a Körmend 3:2-re legyőzte a Celldömölköt. A Lenti együttese tartalékosan érkezett a tornára, így egyik ellenfelének sem okozott gondot. Érdekesség, hogy a Körmend 13 év elteltével állhatott fel ismét a dobogó második fokára.

Eredmények: Barcs-Körmend 5:0 (3:0), Celldömölk-Lenti 9:0 (5:0), Barcs-Lenti 17:0 (7:0), Körmend-Celldömölk 3:2 (2:1), Körmend-Lenti 8:2 (5:0), Barcs-Celldömölk 2:0.

Végeredmény: 1. Barcs, 2. Körmend, 3. Celldömölk, 4. Lenti.

Vasi különdíjak, legjobb kapus: Tóth András (Celldömölk). Legjobb játékos: Kovács Szabolcs (Körmend).

A 32. Négy Város Kupáját 2011-ben Lentiben rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!