Sport

2010.08.18. 12:58

Pikáns pénteki összecsapás: Lombard-Haladás

Pikáns mérkőzés nyitja az NB I-es labdarúgó-bajnokság 4. fodulóját: pénteken 19 órás kezdéssel a Lombard-Pápa a Szombathelyi Haladást fogadja (SportM).

Tóth Gábor

Mindig pikáns ez a párosítás, hiszen a Lombard cégcsoport nem is olyan régen még a Rohonci úton irányította a futballt, aztán romokat maga mögött hagyva tette át a székhelyét Pápára. Azóta meglehetősen feszült a viszony a két tábor között. A zöld-fehérek azonban a pályán már többször visszavágtak vélt vagy valós sérelmeikért: tétmeccsen a Pápa még soha nem tudta megverni a vasiakat. Tavaly például a Haladás idegenben (1-3) és hazai pályán (4-2) is nyert. De az idei szezont is egymás ellen kezdték a felek, július végén Szombathelyen győzött Ligakupa-meccsen (2-1) a vasi alakulat. A bajnokságban eddig mindkét csapat csak két meccset tudott le, egy-egy pontjuk van.

- Legutóbbi, Kaposvár ellen mérkőzésünkön már jól futballoztunk, ám sajnos kikaptunk - fogalmazott Csertői Aurél, a Haladás trénere. - Azért, mert hiába dolgoztunk ki sok helyzetet, ezekből egyet sem tudtunk gólra váltani. Vagyis pontosabban kell futballoznunk. A Pápa harcos csapat, hazai pályán általában agresszívan játszik, tartja a labdát. Mindkét együttesnek nagy szüksége van a pontokra, ezért nagy csatára van kilátás. Jó csapat a Pápa, de képesnek tartom saját együttesemet az idegenbeli győzelemre. Rajos és Lattenstein már felépült betegségéből, számíthatok rájuk. Kenesei egyre jobb állapotban van, ám egyelőre kérdéses a játéka. Sipos sérült.

A várható összeállítás: Rózsa - Schimmer, Lengyel, Guzmics, Tóth P. - Simon Á., Molnár, Rajos - Nagy G. Oross, Ugrai.

A mérkőzésről honlapunkon online-közvetítést olvashatnak.

Ha kíváncsi, hogy várják a pápaiak a pénteki találkozót, klikkeljen IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!