Sport

2010.09.03. 14:23

ELŐZETES - Megyei I, II.. előzetes: sérült a Haladás ügyvezetője, elkapta a rajtot a Felsőcsatár, rangadó Kenyeriben

A megyei I. osztályban a negyedik Király a második Jánosházát fogadja. A megyei II. Szombathelyi-csoportjában a negyedik Felsőcsatár és az ötödik Tanakajd, a Körmendi-régióban a harmadik Rábagyarmat valamint az éllovas Nádasd, a Sárváriban pedig a második Kenyeri és a listavezető Ölbő csap össze.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

MEGYEI I. OSZTÁLY

KIRÁLY SZE-JÁNOSHÁZA (VASÁRNAP, 17.00)

- Sajnos legutóbb Rábapatyon nem úgy sikerültek a dolgaink, mint ahogy elterveztük, de természetesen nem estünk kétségbe a vereség miatt - fogalmazott Horváth Levente, a Király SZE mestere. - Hátravan még 27 forduló a bajnokságból, így akár már most hétvégén kijavíthatjuk a rábapatyi csorbát. Vasárnapi ellenfelünk, a Jánosháza korábban sem volt rossz csapat, ráadásul a nyáron négy-öt meghatározó játékost igazolt, ennek ellenére szeretnénk az élbolyban maradni, ehhez pedig nyernünk kell. Deéry Attila sérült. Összeállítás: Nagy G. - Gombos, Hajmási, Petrovics, Fazekas - Sásdi, Tóth M., Koroknai, Hujber B. - Demény, Hujber G.

 - Miután csak a nyáron kerültem Jánosházára, így túl sok információm nincs az osztály csapatairól - így a Királyról sem - mondta Szentgyörgyi József, a Jánosháza szakvezetője. - Játékosaimtól azonban természetesen informálódtam, így tudom, hogy jól passzoló, igazi játszó csapathoz látogatunk. Eddig egy remekül sikerült meccsünk volt - a Rábapaty ellen nem érhette kifogás a játékunkat. Szeretnénk nyerni Szombathelyen, noha tudjuk, hogy ez egyáltalán nem lesz könnyű feladat. Fenyő beteg, Balhási sérült, egyelőre nem tudom, hogy számíthatok-e a játékukra.

A 4. forduló műsora, szeptember 4., 17.00: Kemenesmagasi-Vasvár, Körmend-Rábatótfalu, Szentgotthárd-Rábapaty. 5., 17.00: Király-Jánosháza, Kemenesalja-Magyarszecsőd, Egyházasrádóc-Torony, Rum-Pecöl, Vép-Újperint.


MEGYEI II. OSZTÁLY, SZOMBATHELYI-CSOPORT

FELSŐCSATÁR-TANAKAJD (VASÁRNAP, 17.00)

- Két győzelmünk és egy döntetlenünk van eddig, azaz nyugodtan mondhatjuk: elkaptuk a rajtot - vélekedett Kratochwill Attila, a Felsőcsatár edzője. - Legutóbbi, vasszécsenyi sikerünk nagy önbizalmat adottt, így kellő optimizmussal tekintünk a találkozó elé. Ugyanakkor nem árt az óvatosság, már csak azért sem, mert a tanakajdiak ellen sohasem könnyű futballozni, hiszen remekül védekeznek. Ahhoz, hogy feltörjük a reteszt, türelmesen kell játszanunk. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható eredmény. Pezenhoffer, Csoknyai és Tóth sérült, Osztrosits pedig eltiltott.

- Tény, jól kezdtük a bajnokságot, de az csak a későbbiekben derül ki, hogy valójában mennyit is érnek ezek a győzelmek - jelezte Iszak Gábor, a Tanakajd trénere. - Felsőcsatáron általában jól szokott menni a játék, vagy nyertünk vagy legalább egy pontot elhoztunk riválisunktól - egy pontnál ezúttal sem adnánk alább. Horváth Dániel sérült. Az edzőmeccseken Catalin Azoitei is pályára lépett, sajnos nemrégen meg kellett műteni, így pár hétig biztosan nem számíthatunk rá. Szeretnénk a bajnokságot a mezőny első felében zárni, ugyanakkor szerintem egy csapatnak nem lehet más célja, mint az aktuális bajnokság megnyerése...

A 4. forduló műsora, szombat, 17.00: Gyöngyöshermán-Szentkirály-Gyöngyösfalu. 19.00: Lukácsháza-Táplán. Vasárnap, 17.00: Elektromol-Spari-Balogunyom, Sé-Honvéd-Söpte, Szentpéterfa-Vasszécseny, Felsőcsatár-Tanakajd, Ják-Kőszegfalva, Pornóapáti-Püspökmolnári.

MEGYEI II. OSZTÁLY, KÖRMENDI-CSOPORT

RÁBAGYARMAT-NÁDASD (VASÁRNAP, 17.00)

- Teljes lesz a keretünk - tudtuk meg Dolgos Csabától, a rábagyarmati sportkör elnökétől. - Sérültünk és eltiltottunk sem lesz. Tudjuk, hogy jó csapat a Nádasd, de mindent megteszünk azért, hogy győzzünk. Szeretnénk a bajnokságban az élen végezni, az első két hely valamelyike a célunk.

- Az eddig megszokott módon készülünk - mondta Szabó Károly, a csapat technikai vezetője - heti két edzéssel (kedden és pénteken). Két sérültünk van, egyikük játéka kérdéses. Szabó Dávid bokája sérült meg a múlt héten, ő egész héten pihen, vasárnap derül ki, tudja -e vállalni a játékot. Hatz Milán viszont biztosan nem fog pűlyára lépni. Idegenben már egy döntetlennek is örülnénk, de a győzelemre hajtunk.

A 4. forduló műsora, vasárnap, 17.00: Rábagyarmat-Nádasd, Halogy-Őriszentpéter, Szarvaskend-Alsóberki, Vasalja-Őrimagyarósd, Viszák-Fortress-Körmend VSE, Apátistvánfalva-Bajánsenye, Nagyrákos-Csörötnek.

MEGYEI II. OSZTÁLY, SÁRVÁRI-CSOPORT

KENYERI-ÖLBŐ (VASÁRNAP, 17.00)

- Kisebb sérülésekkel küzdünk - kezdte mondandóját Gyurák Attila, a csapat edzője -, de a hétvégére valószínű, mindenki egészséges lesz már. Itthon csak a győzelem az elfogadható. Hozzánk hasonlóan az Ölbő is veretlen még, de itthon meg tudjuk állítani őket.

- Nehéz meccs előtt állunk - mondta el megkeresésünkkor Bíró Szilárd, az ölbőiek edzője - 2-3 játékosunk pályára lépése is kérdéses sérülés, illetve munkahelyi elfoglaltság miatt. A mai edzésen már okosabbaj leszünk, de meccs előtt derül majd ki a véglegesen a keret. Ki-ki meccs lesz, a fiúk készülnek is rá. Bízom a pontszerzésben, de akár egy idegenbeli győzelemben is.

A 4. forduló. Szeptember 4., 17.00: Ostffyasszonyfa-Jákfa. 5., 17.00: Gérce-Haladás, Uraiújfalu-Szeleste, Csénye-Hegyhát SE, Kenyeri-Ölbő, Mersevát-Bő, Rábasömjén-Bozzai, Simaság-Sitke.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!