Sport

2010.09.03. 15:13

ELŐZETES - Megyei III. osztály: nősül a nemesbődi beállós, preztízsmeccs Nemeskoltán

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjának Déli-régiójában a második Nemeskolta a negyedik Sorokpolányt fogadja, a Nyugati-ágon a negyedik Nemesbőd a második helyen álló Acsád-Meszlent látja vendégül. A Körmendi-ágon a harmadik Szalafő és a hatodik Pankasz csap össze.A Sárvári-csoportban a hatodik Mesteri és a második Szergény találkozója ígérkezik érdekesnek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

MEGYEI III. OSZTÁLY, DÉLI-CSOPORT

NEMESKOLTA-SOROKPOLÁNY (VASÁRNAP, 17.00)

- Jól kezdtük a szezont, ugyanakkor még nagyon a bajnokság elején járunk, így felesleges az eddigi eredményekből messzemenő következtetéseket levonni - jelezte Mihók Csaba, a Nemeskolta edzője. - Mint minden meccsen, ezúttal is a győzelemért szállunk harcba, bár tudjuk, hogy ez cseppet sem lesz egyszerű feladat, hiszen a polányiak is jól rajtoltak. Egyik találkozó sem lesz könnyű, valamennyi pontért meg kell küzdenünk. A bajnokság végén a dobogón szeretnénk végezni, ehhez pedig hazai pályán nem szabad pontokat veszítenünk. Sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt egyelőre nem tudom, hogy kikre számíthatok hétvégén.

- Kétségtelen, jó passzban van a nemeskoltai csapat, de mindent elkövetünk, hogy elhozzuk a három pontot - mondta Hajós Tibor, a Sorokpolány elnöke. - Optimista vagyok, hiszen mi is jól kezdtük a szezont, bár hozzá kell tennem: eddig szinte erőn felül teljesítettek a fiúk. Bízom bent, hogy folytatjuk jó szereplésünket, hiszen mindig is preztízsmeccsnek számított a két csapat összecsapása. Játékosaink ennek szellemében készülnek, valamennyien úgy intézik vasárnapi dolgaikat, hogy ott lehessenek Nemeskoltán.

A 4. forduló programja. Szeptember 5., vasárnap, 14.30: Csempeszkopács-Rábatöttös, Alsóújlak-Sorkifalud, Focisuli-Oszkó-Győrvár. 17.00: Telekes-Gersekarát, Nemeskolta-Sorokpolány, Rábahidvég-Nárai.

MEGYEI III. OSZTÁLY, NYUGATI-CSOPORT

NEMESBŐD-ACSÁD-MESZLEN (VASÁRNAP, 17.00)

- Valamennyi meccsen győzelemre játszunk, így most is a három pont reményében lépünk pályára - mondta Gálos Dezső, a Nemesbőd trénere. - Eddig mindhárom bajnokikat megnyertük, igaz az acsádiak is hasonló mutatókkal rendelkeznek - két hasonló formában lévő gárda csap össze. Jól kezdtünk tehát, ugyanakkor hátul voltak kihagyásaink, ezeket nem ártana kiküszöbölnünk - ugyanakkor a csapatjátékunkkal azért nincs nagy probléma. Sportszerű jó meccset várok, győzzön a jobbik. Dejcsics, Pap Barnabás és Horváth Róbert sérült - utóbbi játékra azonban van némi esély.Beállósunk,  Péntek pedig szombaton nősül, ezért nem számíthatok a játékára. Összeálíltás: Németh - Udvardi, Szerdahelyi, Horváth R., Csizmazia - Hantó, Varga N., Varga A., Kiss Zs. - Inzsöl, Pap I.

- Erős csapathoz látogatunk, amely ráadásul a nyáron remekül erősített - mondta Balaitz Gyula, az Acsád-Meszlen edzője. - A Nemesbőd elleni derbik mindig is igazi preztízsmeccsnek számítottak - remélem ha jó idő lesz, ezúttal is sok néző látogat ki a találkozóra. Mindhárom eddigi meccsünket megnyertük, úgy, hogy még gólt sem kaptunk. Ez a remek széria ösztönzőleg hat a fiúkra, így remélem, tovább folytatjuk jó sorozatunkat. Az az érzésem, hogy aki az első gólt szerzi, meg is nyeri a meccset. Sem sérültünk, sem eltiltottunk nincs, a kezdőcsapatot csak a találkozó előtt jelölöm ki.

A 4. forduló programja. Szeptember 5., vasárnap, 14.30: Perenye-Gencsapáti, Vasszilvágy-Bozsok, Vát-Arborétum-Herény. 17.00: Csepreg-Kőszeghegyalja, Nemesbőd-Acsád, Horvátzsidány-Vasasszonyfa, Bucsu-Vassurány. 

MEGYEI III. OSZTÁLY, KÖRMENDI-CSOPORT

SZALAFŐ-PANKASZ (VASÁRNAP, 17.00)

- Eltiltottunk, sérültünk nincs, egy hiányzónk azonban így is lesz - kezdte Horváth Róbert, a hazai csapat játékosa. - Szocsics Ferenc, aki eddig három gólt is rúgott, most nyaralni megy, ezért nem játszik vasárnap. Úgy érzem, hogy mi vagyunk a jobbak, bár szomszédvári rangadóról van szó, ami ugye mindig háromesélyes. Bármi előfordulhat, de hazai pályán a győzelem az elfogadható. Felkészülési meccsen már győztünk a Pankasz ellen, remélem, most is így lesz. Minden lehetséges.

A 4. forduló programja. Szeptember 4., szombat, 15.00: Szakonyfalu-Egyházashollós. 17.00: Ivánc-Magyarlak. 5., vasárnap, 15.00: Kondorfa-Gasztony. 17.00: Katafa-Szőce, Szalafő-Pankasz. 17.30: Máriaújfalu-Nagykölked.

MEGYEI III. OSZTÁLY, SÁRVÁRI-CSOPORT

MESTERI-SZERGÉNY (VASÁRNAP, 17.00)

- Önbizalommal teli a csapat, legutóbb jó meccset játszottunk az Izsákfa ellen is - mondta optimistán Lórántfy Tibor, a hazaiak edzője. - A sérültjeink felépültek és úgy néz ki, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt sem lesz hiányzónk, így a normál kerettel állunk ki. Szeptemberig heti két edzéssel készültünk, mostantól azonban már csak egy alkalommal találkozunk a héten. Bízom benne, hogy jó idő lesz, sok szurkolóval, és persze egy jó meccsel. Jó csapat a Szergény, de mindenképpen bízunk a hazai győzelemben.

- Sajnos van egy eltiltottunk Karádi személyében, valamint két térd-, illetve egy bokasérült játékosunk is - tudtuk meg Buzás Imrétől, a Szergény edzőjétől. - Bízom benne, hogy legalább ketten felépülnek a mérkőzésig. Szoros eredményt várok, minimum egy döntetlent várok. Mesteri erősödött, jól igazoltak, tőlünk viszont az utolsó héten hárman eligazoltak Kemenesmagasiba. Egységesek vagyunk viszont, ha nincs komolyabb sérültünk, akkor nem lehet probléma.

A 4. forduló programja. Szeptember 4. (szombat), 17.00: Boba-Hosszúpereszteg. 5. (vasárnap), 14.00: Káld-Nemeskocs. 17.00: Mesteri-Szergény, Egyházashetye-Ikervár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!