Sport

2010.09.07. 11:10

Megyei III. osztály, Sárvár: hosszúperesztegi góleső Bobán

A megyei III-as labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában magabiztosan nyert a Hosszúpereszteg és az Ikervár.

Vastag Nándor

Mesteri-Szergény 1-1 (1-1). - Mesteri, 70 néző, vezette: Pénzes.
A közel 75 percen át emberhátrányban játszó hazaiak és a jól teljesító Szergény közöttt igazságos pontosztozkodás született. - Gólszerző: Csuka, illetve Foki. - Jók: Csókás, Csuka, Szíjártó, illetve Foki, Buzás. - Kiállítva: Tar, illetve Buzás.

Boba-Hosszúpereszteg 0-9 (0-6). - Boba, 40 néző, vezette: Horváth Z.
A bobaiak nullást, a kiválóan játszó vendégek csillagos ötöst érdemelnek. - Gólszerző: Farkas 4, Feiler 2, Németh R., Rajki, Molnár.

Káld-Nemeskocs 1-3 (1-2). - Káld, 35 néző, vezette: Gagyi.
Jóska bácsi (aki a hazaiak lelkes szurkolója volt  a szerk.), nem tudtad legyőzni a gyilkos kórt, ahogy mi sem az ellenfelet. A te vereséged nagyon fáj nekünk. - Gólszerző: Szalai, illetve Szabó K., Baráth, Gyürüsi. - Jók: Szalai, Farkas R., illetve Szabó K., Baráth, Gyürüsi.

Egyházashetye-ÖTE Sugárcső Ikervár 0-5 (0-1). - Egyházashetye, 50 néző, vezette: Polgár.
A több helyzetet kidolgozó Ikervár  melyben mindenki jól teljesített  megérdemelten vitte el a három pontot. - Gólszerző: Bejczi L. 3, Tóth G., Pataki.

Az Izsákfa szabadnapos volt a fordulóban.

Az 5. forduló. Szeptember 12. (vasárnap), 14.00: Izsákfa-Egyházashetye. 17.00: Nemeskocs-Boba, Hosszúpereszteg-Mesteri, Ikervár-Káld.

Mesteriből Lórántfy Tibor, Bobáról Nagy Zoltán, Káldról Gyürüs Tibor, Egyházashetyéről Farkas Gábor tudósított.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!