Sport

2010.10.05. 09:05

Megyei III. osztály, Sárvár: kis híján elszórakozta előnyét a Hosszúpereszteg

A megyei III. Sárvári-csoportjában a bajnokságot vezető Hosszúpereszteg labdarúgócsapata kis híján elszórakozta biztos előnyét.

Vastag Nándor

Szergény-Nemeskocs 3-0 (1-0). - Szergény, 40 néző, vezette: Mórocz.
Az első játékrészt meddő hazai fölény, a másodikat kiegyenlített játék jellemezte, de összességében megérdemelt a szergényi győzelem. - Gól: Buzás 2, Foki. - Jók: Piri, Buzás, Verasztó, Tóth, illetve Sebestyén, Szakonyi.

Hosszúpereszteg-Izsákfa 5-4 (3-0). - Hosszúpereszteg, 60 néző, v.: Vincze.
A hazaiak kiváló lövő formájának köszönhetően az utolsó negyedórára eldőlni látszott a mérkőzés, már 5-1-re vezettek, ám ezúttal is érvényesült a futball örök igazság. A mérkőzés 90 percig tart, így a vendégek kozmetikáztak az eredményen. - G.: Farkas J. 3, Molnár T., Rajki, illetve Nyőgéri 2, Simon 2. - Jók: Molnár T., Farkas J. (a mezőny legjobbja), Rajki, illetve Simon, Nyőgéri.

Boba-Káld 2-2 (1-2). - Boba, 40 néző, v.: Palkovics.
Szerencsés pontmentés a sok helyzetet kihagyó vendégek ellen. - G.: Sebestyén, Rádli, illetve Mikó 2. - Jók: Kolompár Cs., Antal, Szabó, illetve Mikó, Gondos, Horváth K., Farkas Zs., Lábas.

Mesteri-Egyházashetye 4-0 (3-0). - Mesteri, 80 néző, v.: Szakos.
Reális eredmény született, és a hazaiak a győzelemmel Szélesi Tamás édesapja emlékének adóznak. - G.: Csuka, Tar, Zsoldos, Tóth. - Jók: Csókás, Tar (mindkettő Mesteri).

Az Ikervár szabadnapos volt a fordulóban.

A 9. forduló programja. Október 10. (vasárnap), 13.00: Nemeskocs-Hosszúpereszteg. 16.00: Káld-Mesteri, Ikervár-Szergény, Izsákfa-Boba.

Szergényből Buzás Imre, Hosszúperesztegről Sebestyén Lajos, Bobáról Nagy Zoltán, Mesteriből Lórántfy Tibor tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!