Sport

2010.10.29. 14:50

Sztojan Ivkovics-show: a pálya közepén fejelgetett a kecskeméti tréner

Meccs közbeni fejelő show-val, majd egy méretes lövéssel vezette le idegességét a szolnoki csarnok közepén Sztojan Ivkovics, a vendég Kecskemét szakvezetője.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Sztojan Ivkovics kétségkívül színes egyénisége a honi kosárlabdának: a szerb származású szakember gyakran vet be valami ellenfél, közönség és-bíródühítő attrakciót. Emlékezhetünk: annak idején még játékosként Németh Istvánnal zördült össze, a körmendi irányítő hátán talán azóta is látszanak "Sztole" fogai.

Legutóbb az október 20-i Szolnok-Kecskemét (74:77) találkozón, egy bírói ítélet verte ki a biztosítékot a vendégek edzőjénél, Ivkovics rögvest magánszámba kezdett.Először futballistákat megszégyenítő módon fejelgetett a kosárlabdával, végül egy méreteset bikázott a lasztiba. Dr. Pálla játékvezető csak figyelmeztette a trénert, aki pár másodperc múlva már mosolyogva figyelte a pályán történteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!