Sport

2010.12.23. 19:24

Az AC Milannál járt az Illés Akadémia középpályása

A múlt héten ismét Milánóban járt az Illés Akadémia ifjú labdarúgója, Tamás Krisztián. Másodszor járt az olasz csapatnál, egy hétig edzett Krisztián a Milan ’95 születésű csapatával.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

- A játékosok már a keresztnevemen szólítottak az edzéseken és úgy érzem, hogy a teljesítményem sem volt rossz. Az edzők bíztattak és megdicsértek, bízom a további folytatásban! - mondta el Krisztián. - Nagy élmény volt, hogy az egyik nap abban a belvárosi étteremben ebédeltünk, ahol a Milán játékosok szoktak, Claudio Vigorelli a menedzser bemutatott egyik játékosának, Abbiatinak a Milán kapusának.

Tamás Krisztián csütörtökön este részt vehetett a Milan karácsonyi party-ján, amelyet a klub elnöke, Adriano Galliani nyitott meg. Az est meghívottai közt a csapat sztárjátékosai is szerepeltek. Ott volt többek között Ambrosini, Robinho, Ibrahimovic, Seedorf és a már fent említett Abbiati is.

- Krisztiánt többen is figyelték az edzéseken, nemcsak a két edző, hanem a Milan játékosmegfigyelői is, akik pozitív véleménnyel voltak róla. - tudtuk meg Tóth Miklóstól, az Illés Akadémia klubigazgatójától. -  Beszéltem Filippo Gallival, az utánpótlás-igazgató is elismerően szólt Krisztiánról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!