Sport

2010.12.06. 11:27

Ködbe veszett e-mail, lassú levél: lemaradt a Zotu a focidíjkiosztóról

Csupán egy csapat, a Zotu Reklám együttese maradt távol a szombathelyi kispályás csapatok novemberi hagyományos, év végi díjkiosztójáról. Az együttes játékosai, vezetői csalódottak, mert bár szívesen részt vettek volna az ünnepségen, elmondásuk szerint csak aznap kapták kézhez a levelet - ergó képtelenség lett volna odaérniük. A szövetségben állítják: valamennyi együttesnek egyszerre küldték el - postai és elektronikus úton - a meghívókat, ráadásul a Zotu kivételével mindenki megjelent.

Pum András

A szombathelyi Country Clubban rendezett hagyományos díjkiosztó ünnepségre a 24 érmet szerzett együttes képviselőit, illetve a tíz gólkirályt várták november 23-ra a pontvadászatot szervező városi szabadidősport szövetség labdarúgó szakágának munkatársai. Az eseményen egyedül a Zotu Reklám együttese nem vett részt - a csapat pedig ezüstérmes lett a III/C osztályban. A Zotu képviselői állítják: csak a díjkiosztó napján esett ki a szövetség levele postaládájukból,  e-mailen pedig nem kaptak értesítést az eseményről. Gerencsér Tibor szakágvezető viszont amondó: valamennyi csapat számára egyidőben küldték ki a meghívókat - mind postai, mind pedig elektronikus úton, így érthetetlen, hogy legalább az egyik miért nem ért célt időben.

- Csapatunk második helyezést ért el az idei kiirásban, ennek jogán némi elismerésben részesültünk (volna) - mondta Tárnoki István, a Zotu Reklám vezetője. - November 23-án este hazaérkezvén, a postaládában találtam a szövetség meghívóját,megörültem neki,de aztán végigolvasva rádöbbentem, hogy az bizony aznapra szólt. A levél egyébként november 15-i keltezésű volt. Kerek tíz percem lett volna, hogy beérjek a címre, ami gyakorlailag megoldhatatlan feladatnak bizonyult akkor. Email-en reklamáltam a dolgot, visszaírták, hogy elektronikus levélben is értesítettek illetve a Vas Népe napilapban is megjelent a meghívó szövege. Bátran kijelenthetem, hogy elektronikus üzenetet nem kaptam e jeles eseményről, a napilapban biztos megjelent, de azt nem olvastam. Aki ott volt a helyszínen, hihette azt is, hogy ezt a csapatot nem érdekelte az összejövetel, még az éremátadásra is derogált nekik elmenni. Mind én, mind a csapat rossz néven vette, hogy rajtunk kívül álló okok miatt lemaradtunk az éremosztóról. Nem veszekedni akarunk, nem bűnbakot keresünk, de lehet, hogy távolmaradásunk talán a szövetség adminisztratív hibáján alapszik. Másnap bementem a szövetségbe, elhoztam az érmeket - de ez nem ugyanaz mintha előző este, úgymond ünnepélyes keretek közt kapjuk meg a medáliákat.

- Valamennyi csapatnak egyszerre postáztuk ki a meghívókat, de a biztonség kedvéért e-mailen is értesítettük az együtteseket - jelezte Gerencsér Tibor a labdarúgó szakűg vezetője. - A szövetségben megvannak az elküldött elektronikus levelek, a Zotu is szerepel a listán. Nem tudom, hogy történhetett meg, hogy csak az ünnepség napján kapták meg a már jóval korábban feladott levelet, azt meg végképp rejtély, hogy az e-mail miért nem ért célba. Mindenesetre rajtuk kívül valamennyi csapat, gólkirály ott volt a Country Clubban - azt hiszem ez azt bizonyítja, hogy mi nem hibáztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!