Sport

2011.01.15. 14:05

Fodrek ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta: Hartberg-Haladás 0:3

Branislav Fodrek két, és az Illés-akadámiás Lenkó Csaba egy találatával a Szombathelyi Haladás első felkészülési labdarúgó-mérkőzésén 3:0-ra nyert Ausztriában a másodosztályú Hartberg ellen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

TSV Hartberg -Szombathelyi Haladás 0:3 (0:2). - Hartberg, 200 néző, előkészületi labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa (Mursits, Totka) - Schimmer, Guzmics, Korolvszky, Tóth P. - Nagy G., Simon Á., Irhás, Sipos - Fodrek, Oross. II.félidő: Mursits  - Tar, Lengyel, Jagodics, Farkas - Lattenstein, Rajos, Iszlai, Nagy Z. (Lenkó, 67.perc) - Gyurján, Czafit.

13. perc: Sipos szerzett labdát a bal oldalon, Fodrekhez passzolt, aki két védő mellett is eltolta a labdát, majd nyolc méterről a hosszú sarokba továbbított (0:1).

29. perc: Sipos passzolt Fodrekhez a bal szélen, a szlovák csatár kicselezte védőjét, és jobbról, 13 méterről a kapus felett a hálóba emelt (0:2).

73.perc: Lenkó 11 méterről, jobb szélről a bal alsó sarokba lőtt (0:3).

Kenesei még nem vette fel a munkát, rá nem számíthatott a szakmai stáb, ahogyan a sérülésből lábadozó Molnárra, Kovácsra, Ugraira és Devecserire sem. A frissen igazolt Halmosi pedig csak hétfőn csatlakozik a zöld-fehérekhez.

- A monoton felkészülésbe jól illeszkedett a meccs, a fiúk már várták a játékot. Ugyanakkor nehezen indultak el, ami nem csoda, hiszen 26 kemény edzés van mögöttünk, de úgy rendezték le ezt a meccset, ahogy kell. A nehéz edzések ellenére olykor formás labadakihozatalokat és támadásokat vezettünk. A második félidőben is fegyelmezetten játszottunk, de különben sem vártam igazán jó játékot, hiszen nehéz munkát végeztünk - értékelt Aczél Zoltán.

A B-Közép Haladás szurkolói oldal beszámolója itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!