Sport

2011.01.25. 14:38

Futballáz Aachenben: Stieber Zoltán a Bayern München ellen készül

A labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében a Stieber Zoltánt is foglalkoztató Alemannia Aachen szerdán (20.30, Sport1) a Bayern Münchent fogadja

Tóth Gábor

A Bundesliga II-es Alemannia Aachen már két élvonalbeli csapatot  Mainz, Frankfurt  búcsúztatott a sorozatban, ám most igazi nagyvadat, a német rekordbajnokot, a 16. kupagyőzelmére hajtó, tavaly Bajnokok Ligájadöntőt játszó Bayern Münchent sodorta a sorsolás szeszélye Stieberék útjába.

- Már december közepe óta csak erről a meccsről beszél az egész város, az elmúlt napokban pedig tetőzött a láz - adott betekintést az aacheni mindennapokba Stieber Zoltán, az Alemannia remek szezont futó fiatal futballistája.  Arra készülök, hogy kezdőként lépek pályára. Ebben a szezonban jól megy a játék, a 2. forduló óta kezdő vagyok. Egészséges drukk van bennem, de különösebben nem izgulok. Tisztában vagyok azzal, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Ha tízszer játszanánk a Münchennel, lehet, hogy nyolcszor kikapnánk. De most egy meccsen dől el a továbbjutás, így pedig bármi megtörténhet. Szervezetten kell védekeznünk és eredményesen, pontosan kontráznunk. Bravúrra készülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!