Sport

2011.03.22. 15:00

Szenzációs klubváltás: Stieber Zoltán Mainzba igazol

A Bundesliga 2-ben szereplő Aachen hivatalos honlapja bejelentette, hogy a sárvári születésű Stieber Zoltán négyéves szerződést köt az élvonalbeli Mainzcal - a két labdarúgóklub már megegyezett a középpályás áráról.

Pum András

Stieber Zoltánt a téli szünetben már több csapattal is hírbe hozta a német sajtó. A legkomolyabb érdeklődőnek a Kaiserslautern tűnt, de ma az Aachen a hivatalos honlapja bejelentette, hogy megszületett a megállapodás a Mainzcal - olvasható az nso.hu-n.

Stiebert 2012-ig kötötte szerződés az Aachenhez, de a Mainz kivásárolja belőle.

- Ez az átigazolás egy új lépcsőfokot jelent a karrieremben. A Mainz keretét fiatal és sikeréhes játékosok alkotják és a Bundesligában bizonyíthatok ráadásul. Ez a döntés számomra és az Aaachen számára is pozitív és a legjobb ajánlat volt, amit elfogadhattam. Meg szeretném köszönni a klubomnak és megígérem, hogy a hátralévő meccseimen mindent meg fogok tenni a csapatért - olvasható Stieber Zoltán nyilatkozata a pepsifoci.hu-n.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!