Sport

2011.05.30. 13:42

Kipakol az ex: Matthaus kockafejű és rendmániás

A korábbi magyar futballkapitány, Lothar Matthäus igazi német, ha precizitásról és rendről van szó. Nemrégiben dobott barátnőjét gyakran megőrjítette a kockafejűségével.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Aridne Ioannou mindössze öt hónapig élt együtt Matthaussal, de a 26 éves szépség azt mondja: így is egy életre elege a volt magyar szövetségi kapitányból.

- Volt egy határidőnaplója, amibe mindent előre beírt. Például május 27-ére bejegyezte: operáció. Mint kiderült, az én orrműtétem időpontja lett volna ez, csak éppen velem elfelejtette megbeszélni - panaszolta a 24 éves pszichológushallgató a borsonline.hu-n. - A rendmániája a joghurtokban csúcsosodott ki. Telepakolta a frizsidert velük, szigorúan a lejárati dátum szerint sorba állítva őket. Ha egyet, mert épp azt kívántam meg, „soron kívül” vettem ki, óriási botrányt csapott.

 

- Egyszer kaptam tőle egy pólót, amit illendően megköszöntem. Ő azonban úgy vélte, nem vagyok elég hálás, üvöltözni kezdett, s az orrom előtt darabokra tépte a ruhát. Olyan volt, mint egy eszement. Azt hiszem, kezeltetnie kellene magát - vélekedett Aridne. 

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!