Sport

2011.06.15. 08:25

NBA: készülődés Dallasban, Nowitzki még nem döntött az Eb-ről

Mintegy 250 ezer embert várnak Dallasban a csütörtöki parádéra, melynek során a város köszönti az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) vasárnap első bajnoki címét megszerző Mavericks csapatát.

MTI

A diadalmenet helyi idő szerint délelőtt 10 (magyar idő szerint 17) órakor kezdődik a városházánál, és egy órával később az együttes otthonául szolgáló American Airlines Centernél ér véget. A döntőben a Miami Heatet 4-2-re verő alakulat ünneplése ezután a csarnok előtt folytatódik.
   
Mark Cuban tulajdonos, Rick Carlisle vezetőedző és a finálé legjobbjává választott Dirk Nowitzki szerdán este a híres David Letterman Show vendége lesz, műholdon keresztül kapcsolják őket Dallasból a tévéstúdióba.
   
A német Nowitzki egyelőre nem döntött arról, hogy részt vesz-e az augusztus végén kezdődő Európa-bajnokságon: "Amint hazatérek, beszélek a szövetség vezetőivel. Nagyon hosszú idényen vagyok túl, ráadásul az ujjsérülésemet is ki kell kúrálnom."
   
Az olimpiai kvalifikációs Eb-re Litvániában kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!